به گفته شفافا ، من فكر مي كنم بدترين توهين بين المللي كلمه اي است: “غير متمدن!”. همه مردم جهان اتفاق نظر دارند كه فرهنگ براي بشريت حياتي است. ما بي فرهنگ هستيم ، فقط حيواناتي هستيم كه در مورد آنها صحبت مي كنيم. لاغير. فرهنگ ويژگي هاي بسياري دارد كه همه مي دانند ، …
منبع: سايت كردوار نيوز
“بيفرهنگ” بدترين دشنام بينالمللي!
“بيفرهنگ” بدترين دشنام بينالمللي! https://kordavar.ir/بيفرهنگ-بدترين-دشنام-بينالمللي/ كردوار نيوز Fri, 05 Mar 2021 20:42:47 0000 اخبار جامعه https://kordavar.ir/بيفرهنگ-بدترين-دشنام-بينالمللي/
به گفته شفافا ، من فكر مي كنم بدترين توهين بين المللي كلمه اي است: “غير متمدن!”. همه مردم جهان اتفاق نظر دارند كه فرهنگ براي بشريت حياتي است. ما بي فرهنگ هستيم ، فقط حيواناتي هستيم كه در مورد آنها صحبت مي كنيم. لاغير. فرهنگ ويژگي هاي بسياري دارد كه همه مي دانند ، …
منبع: سايت كردوار نيوز
“بيفرهنگ” بدترين دشنام بينالمللي!
به گفته شفافا ، من فكر مي كنم بدترين توهين بين المللي كلمه اي است: “غير متمدن!”. همه مردم جهان اتفاق نظر دارند كه فرهنگ براي بشريت حياتي است. ما بي فرهنگ هستيم ، فقط حيواناتي هستيم كه در مورد آنها صحبت مي كنيم. لاغير. فرهنگ ويژگي هاي بسياري دارد كه همه مي دانند ، اما من مي خواهم روي يكي از آنها تمركز كنم. “خلاقيت و نوآوري.” خلاقيت و نوآوري مرزهايي است كه كمال را از زندگي روزمره جدا مي كند. در جاي سكوت و سكوت. خلاقيت و نوآوري راهي براي صعود و صعود است. خلاقيت و نوآوري چيزي است كه انسان را به موجودي نجيب تبديل مي كند و خلافت او را از خداوند معنا مي بخشد. فرهنگ در چنين مكاني به بالاترين تخت سلطنت مي رسد و براي قرن ها و هزاره ها غني باقي مي ماند و باقي مي ماند ، اما در جاي ديگر تاريخ آن چنان فراموش شده است كه به نظر مي رسد هرگز وجود ندارد.
بر اين اساس است كه تاريخ بزرگ؛ پيامبر (ص) فرمود: “اگر ايمان بر ستاره ثريا آويزان شود ، گروهي از ايرانيان آن را برنده مي كنند.” ريشه هاي فرهنگ در كشور ما آنقدر عميق و گسترده است كه رشد و درخشش ميوه هاي آن بر هيچكس پوشيده نيست. اگرچه برخي از افراد حسود و خصمانه مي خواهند با تبليغات ناجوانمردانه در اين عرصه ناب شك كنند و ملت ها را نسبت به آن بدبين كنند.
اسناد بسياري وجود دارد كه نشان مي دهد خلاقيت و نوآوري نقشي اساسي و حياتي در تمام زمينه هاي زندگي مردم اين منطقه دارد. اگرچه در برهه اي از زمان نفرين نفت و منابع باعث تسكين و بي توجهي موقتي ما شد ، اما انقلاب اسلامي و دوران دفاع مقدس قطار ايراني را دوباره روي ريل ها آورد و خلاقيت و نوآوري در خيابان ها دميد. . ما افتخار مي كنيم كه در برابر “دفاع موفق” چهل سال فتوحات علمي و فناوري و تحريم هاي ظالمانه جهاد مقاومت كرده ايم.
حال بياييد نگاه ديگري به داستان داشته باشيم. تصور كنيد كه همه جهان به پا خيزند و تحريم كنند ، حداكثر فشار بر آن وارد آورند ، جنگ را تهديد كنند ، جاده ها و منابع درآمد و اقتصاد خود را خشك كنند ، از خشكسالي رنج ببرند و بسياري از همسايگان آن با دشمن دوست هستند. .. طبق اصول و اصول حكمراني ، چنين سرزميني بايد نابود و تخريب شود. بر جنگل تسلط دارد. فقر و گرسنگي بيداد مي كند. همه چيز درونش غم انگيز و غم انگيز است. بيماري و بدبختي از در و ديوار خانه ها مي بارد. به دليل بيماري عروق كرونا ويروس قلب و بيماري هاي مشابه ، مردگان در كف خيابان انباشته شدند. دود غليظ بدبختي در هوا پراكنده است.
اما واقعاً چه اتفاقي افتاده است؟ ايران در علوم و فنون مدرن جايگاهي غبطه انگيز دارد. ماهواره سورا را مي فرستد. پيشرفته ترين داروها و واكسن ها و پيشرفته ترين تجهيزات و دستگاه هاي پزشكي را توليد و صادر مي كند. هواپيما مي سازد. كشتي مي سازد. قطار مي سازد. در مقابل هر خروجي مسير جديدي باز مي كند. حدود 6000 شركت دانش بنيان ، 1400 شركت خلاق و 10 هزار استارت آپ وجود دارد كه هركدام محصولات و اختراعات جديدي دارند و آنها را توليد مي كنند. شركت ها و استارتاپ هاي خلاق متعدد و متنوع منجر به دورترين و دشوارترين روستاها شده اند. بوم شناسي نوآوري و فناوري شكوفا شده است و ميوه ها منتظر ماههاي نزديك نووروز و مه هستند. البته ، مشكلاتي وجود دارد ، كاستي هايي نيز وجود دارد. با اين حال ، اين چهره واقعي سرزمين ايران است كه در سخت ترين و حساس ترين لحظات تاريخي است و همچنان پابرجاست. ايران اسلامي اين افتخار را مديون چندين چيز است كه يكي از مهمترين آنها داشتن “فرهنگ خلاق و بديع” و زنده نگه داشتن آن توسط خالقان صبور و ماندگار است.
اكنون بيشتر از زمستان به نوروز و بهار نزديك شده ايم. همه بذرهاي كاشته شده در قلب هر ايراني با اميد و اطمينان جوانه زد. فرهنگ و هنر ايراني اسلامي جايگاه خود را در بازيگران فناوري جديد و نوآوري يافته است. فرهنگ و هنر در جهان غني است. هزينه بهترين سرمايه گذاري براي او است. بازار فرهنگ و هنر مبتني بر خلاقيت هاي اصيل و محلي در كشور ما در حال شكوفايي است. به زندگي آمدن. به كردوار نيوز رسيد. تمدن هزار ساله ، منابع فرهنگي و معنوي اين منطقه بزرگترين ضامن و پشتيبان جوانان خلاق براي دستيابي به موفقيت چشمگير خواهد بود.
اما اكنون ، با نزديك شدن به بوم شناسي نوآوري و فناوري ، رفتار مهم بازيگران مهم است. ما بايد از منابع فرهنگي خود در كار و اقتصاد دانش بنيان خود استفاده كنيم. بومي سازي فناوري و توليد ايران بايد از آن خارج شود و وجهه ايراني را منعكس كند.
همه مي دانند كه راه درست و پاسخ جوامع ورود فرهنگ به اقتصاد است. كساني كه از اقتصاد طرفداري مي كردند و فرهنگ را آراسته بودند ، برگرديدند و غالباً سخنان خود را پس مي گرفتند ، البته با ضرر بزرگ ، به راه درست برمي گشتند. گنجينه فرهنگ و هنر درخشان و چشمگير است و با حمايت از آن مي توانيم رونق زيادي را فراهم كنيم. اين يك شعار نيست ، بلكه يك استراتژي پاسخ داده شده است.
بد نيست كه مسئله “اقتصاد خلاق” را جدي تر و عميق تر بررسي كنيم. تجربه كشورهاي موفق در اين زمينه مي تواند مانع از كشف مجدد چرخ شود. به عنوان مثال ، كشورهاي اروپايي مانند استراليا يا ژاپن و كره جنوبي موضوع اقتصاد خلاق را به يك فرهنگ مدرسه تبديل مي كنند. كودكان از سنين پايين ياد مي گيرند كه خلاق و نوآور باشند و خلاقيت خود را به محصول نزديك كنند. به همين دليل ، آمار ارائه شده توسط نتايج روشهاي اقتصادي خلاقانه اين كشورها چشمگير و قابل تحسين است.
2.7 تريليون دلار براي زمينه هاي خلاقانه در سراسر جهان ثبت شده است. رقم كمي نيست. فكر و فكر زياد است. سهم حوزه هاي فرهنگي و خلاقيت كشورمان از اين گردش مالي حدود 100 ميليون دلار در سال است. براي عدالت خيلي كم است. با وجود همه اينها و حمايت و سابقه ما ، نبايد در اين سطح باشيم. چرا وقتي منجر به ايجاد مشاغل بدون درد و كوتاه مدت و ايجاد ثروت مي شود ، ضمن حفظ اقتصاد خلاق ، ميراث ارزشمند و وحدت ملي ، به آن توجه بيشتري نمي كنيم؟ اكنون مسئله صادرات فرهنگ با محصولات اقتصاد خلاق نيز بسيار جذاب است كه مي تواند ما را به كار بيشتر ترغيب كند.
بر اين اساس ، امروزه تشكيل شتاب دهنده هاي متخصص در زمينه اقتصاد خلاق و صنعت فرهنگي يكي از مهمترين آنهاست. اين شتاب دهنده ها مي توانند شركت هاي نوپا و خلاق را دور هم جمع كنند و از گنجينه هاي تمام نشدني فرهنگي و هنري ما نهايت استفاده را ببرند و در عين حال مزاياي ماندگاري را نيز براي كشور به همراه داشته باشند. در سال هاي اخير ، خانه هاي خلاق در چندين استان شروع به شكل گيري كرده اند. يك حركت خوب و ارزشمند. اما با توجه به نياز به تكميل اكوسيستم اقتصاد خلاق ، هر استان بايد اين خانه هاي چشمگير و دوست داشتني را داشته باشد. اين زنجيره سپس با شكل دادن به اكوسيستم صنايع خلاق تكميل مي شود و سپس محصولي متنوع و مهم را به جامعه ارائه مي دهد و سپس راه فراتر از مرزها را باز مي كند.
زندگي براي خانه هاي خلاق به همان اندازه مهم است. خانه هايي با ستون و مكان هايي با رنگ و بوي بديع. خانه هايي براي جوانان در اين منطقه كه ارزش هاي اقتصادي و اجتماعي در آنها ديده مي شود. حمايت از كارآفرينان و مبتديان جوان با ايجاد فضايي براي تبادل ايده كاري است كه در اين خانه ها انجام مي شود. با توسعه اين خانه ها در كشور ، شاهد مارك گذاري ، بازاريابي ، تبليغات و گسترش محصولات خلاقانه هستيم.
اقتصادي مبتني بر مقاومت و دانش ، با بالهاي اقتصاد خلاق و زمينه هاي فرهنگ و با اطمينان به موفقيت ، به آسمان و سارا منتهي مي شود. نور چشم انتظار مردم شريف ايران راه هاي رسيدن شركت هاي خلاق و دانش بنيان را به اوج افتخار روشن كرده است. هميشه روشن باشيد.
پرويز كرمي؛ دبير اقتصاد دانش بنيان و توسعه صنعت نرم و خلاق
منبع: سايت كردوار نيوز
“بيفرهنگ” بدترين دشنام بينالمللي!