حسين خرازي در عمليات بزرگ “كربلاي 5” به رهبري تيپ امام حسين (عليه السلام) در تاريخ 8 اسفند 1365 ، پس از اصابت تركش به قلب ، به شهادت رسيد. اين شهيد والا مقام در گلستان به خاك سپرده شد شهداي اصفهان (تخت فولاد) پس از تشييع باشكوه. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ، “حسين …
سالروز شهادت شهيد حسين خرازي https://dibarooz.ir/سالروز-شهادت-شهيد-حسين-خرازي/ ديباروز Fri, 26 Feb 2021 16:46:07 0000 فرهنگ و هنر https://dibarooz.ir/سالروز-شهادت-شهيد-حسين-خرازي/ حسين خرازي در عمليات بزرگ “كربلاي 5” به رهبري تيپ امام حسين (عليه السلام) در تاريخ 8 اسفند 1365 ، پس از اصابت تركش به قلب ، به شهادت رسيد. اين شهيد والا مقام در گلستان به خاك سپرده شد شهداي اصفهان (تخت فولاد) پس از تشييع باشكوه. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ، “حسين …
حسين خرازي در عمليات بزرگ “كربلاي 5” به رهبري تيپ امام حسين (عليه السلام) در تاريخ 8 اسفند 1365 ، پس از اصابت تركش به قلب ، به شهادت رسيد. اين شهيد والا مقام در گلستان به خاك سپرده شد شهداي اصفهان (تخت فولاد) پس از تشييع باشكوه.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ، “حسين خرازي” در سال 1336 در اصفهان متولد شد. حسين با آموختن دانش كلاسيك ، به تدريج با سياست بيشتر آشنا شد. در سال 1976 ، پس از دريافت ديپلم پزشكي طبيعي ، به ارتش اعزام شد.
در مشهد ضمن خدمت سربازي ، به طور فعال در قرآن كريم علوم قرآني را تحصيل كرد. طولي نكشيد كه او و ديگران را به اجبار به سركوب ظفار (عمان) فرستادند. حسين از اين موضوع بسيار ناراحت بود و با آگاهي و خرد بالايي كه داشت نماز را در آن سفر خاتمه داد. وقتي دوستانش از او در مورد علت س askedال كردند ، وي پاسخ داد: “اين سفر يك سفر معصوم است و بايد نماز را تمام كرد.”
در سال 1978 ، پس از آنكه حضرت امام خميني (ره) به سربازان دستور فرار از پادگان ها و پادگان ها را داد ، وي و برادرش از خدمت سربازي فرار كردند و به جمع كثيري از جامعه اسلامي پيوستند. در اين دوره ، آنها دائماً در تلاش براي ايجاد انقلاب و سازماندهي انقلابيون محلي بودند.
حسين از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي درگير كار كميته انقلاب اسلامي ، مبارزه با ضد انقلاب داخلي و جنگهاي كردستان بود و لحظه اي آرامش نداشت. وي به دليل روحيه و استعداد نظامي در اين زمينه ، قبل از مسئوليت در اصفهان و با شروع فعاليت هاي ضد انقلاب در گنبد ، مأموريتي در آن منطقه داشت. دشمني كه هر روز به فكر توطئه عليه انقلاب اسلامي بود ، آفت كردستان را به وجود آورد و خرازي در اوج درگيري ، وقتي به كردستان رفت ، در كنار شهيد علي رضاييان ، فرمانده تاكتيكي حمزه ، شجاعت نشان داد. البيضا ، در آزادسازي سنندج ، ابي رهبري “گردان اعتصابي” را كه مقتدرترين گردان در آن زمان محسوب مي شد ، به عهده گرفت و در آزادسازي ساير شهرهاي كردستان مانند ديواندير ، سقيز ، بانه نقش فعالي داشت. ، مريوان. و سردشت … بازي كرد و با اقدامات نظامي بيشترين ضربات را به ضد انقلاب وارد كرد.
عمليات “فرمانده كل قوا” ، “سامان الائمه” ، “فاتح ال مبين” ، “البيت علي المقدس” ، “خيبر” ، “بدر” ، “الفجر 8” و “كربلا” 4 و 5 “بسياري از صحنه هاي شجاعت ، ابتكار ، خلاقيت و رهبري خوب اين رهبر اين رشيد اسلام بود ، زيرا او در عمليات خيبر در مارس 1983 دست راست خود را به خدا داد.
شهادت شهيد حسين خرازي
سرانجام ، شهيد حسين خرازي ، فرمانده رشيد در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ، در حين عمليات بزرگي كه “كربلاي 5” به آن افتخار مي كند ، مجروح شد در حالي كه در 8 اسفند 1365 در “لشكر 14 امام حسين (عليه السلام)” هدايت مي كرد قلب با تركش … شهادت … پس از تشييع با شكوه پيكر اين شهيد والا مقام در گلستان شهداي اصفهان (تخت فولاد) تشييع شد.
در بخشي از وصيت نامه حسين خرازي آمده است:
… از مردم مي خواهم كه از ولايت فقيه حمايت كنند ، راه شهداي ما راه حق است ، ابتدا از آنها مي خواهم كه مرا ببخشند و شفاعت مرا در طول روز مجازات كنند و از خداوند مي خواهم كه راه آنها را ادامه دهد. . كساني كه ما را فداي زندگي خود و خود كردند. آنها با جهاد خود با مقاومت درس مقاومت و درس عشق را به ما آموختند.
خدايا ، مرا از تاريكي ، غم و فشار قبر حفظ كن ، روز قضاوت و روز قضاوت را نپرس و انكار نكني ، فريادهايم را بمال.
خدايا توبه مرا قبول كن و نعمت بزرگ شهادت را به من عطا كن و از تو آمرزش مي خواهم.
انتهاي پيام